YouTube İzlenme Satın Al

YouTube İzlenme Satın Al

Youtube izlenme satın alarak 4000 saati hızlıca doldura bilirsiniz, servislerimizden bütçenize en uygun paketi seçerek yararlanabilirsiniz youtube izlenme sayesinde 4000 saat gibi uzun bir süreyi minimuma indirmenize olanak sağlar hizmetlerimiz en kaliteli servisleri size sunmakta izlenme servislerimiz kaliteli, doğal, düşmeyen izlenme olarak geçen en iyi youtube izlenme servisidir.

Sosyal Mediyam'a hemen kayıt olarak youtube 4.000 saat izlenme servisini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Eğer daha önce görüntülenme hizmeti satın aldıysanız düşüş sorununu mutlaka yaşamışsınızdır. Zira her yeni müşterimiz bu durumlardan şikayetçi. Türkiye'de garantili olarak görüntülenme (izlenme) hizmeti veren tek firma sosyalmediyam.com Aldığınız hizmet ömür boyu garanti kapsamındadır.

Nelere dikkat edilmeli

İlk önce neden izlenme satın aldığınıza kadar vermelisiniz ve sermayenizi bu doğrultuda mantıklı bir şekilde kullanmalısınız. Eğer izlenme alma nedeniniz 4000 saat sınırını aşıp para kazanma özelliğini açmak ise o zaman alacağınız hizmette kişilerin video izlenme süresine dikkat etmelisiniz. Ya da videonuzun aramalarda daha üst sıralarda çıkmasını ve etkileşiminin artmasını istiyorsanız bunun için uygun bir hizmeti tercih etmelisiniz. Google'de üst sıralarda çıktığı için bir siteye araştırmadan veya denemeden güvenmemelisiniz. Çoğu zaman sıralamada olan sitelerin işleri baştan sağma yaptıklarına şahit olduk.

Gönderim hızı

Aldığınız youtube izlenme hizmetinde görüntülenmenin yüklenme hızını ve başlama süresini kontrol etmeyi unutmayın. Eğer aceleniz varsa 2 gün sonra gelecek olan görüntülenmeler pek işinize yaramayacaktır. Sistemimiz de bulunan en yavaş servis günlük 20.000 en hızlı servis ise 1 milyon görüntülenmeyi 24 saatte teslim edebilir.

Para kazanma özelliğini kapatır mı?

Hayır asla. Aldığınız izlenmeler tamamen doğal ve organik görünümdedir. Sitemizde para kazandıran izlenme dahi mevcut. Youtube zaten izlenme aldığınızı anlasa izlenmeleri siler. Fakat sistemimizden aldığınız izlenmeler ömür boyu kalıcı olmaktadır.